×

fel

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but /medlemsmote/med_jultema/jultallrik/ is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.


Måndagen den 4 december samlades vi på Stensbergs Servicehus för det sista medlemsmötet för det här året.
johan Guatvsson var tillfrågad om han ville underhålla oss under kvällen. Johan är lärare i Mörbylånga och sjunger och spelar gitarr. Vi fick också höra några av hans egna sånger som han framförde på ett fint sätt.Medan Johan spelade lite stillsamt på gitarren hälsade Ordf Rune oss välkomna till kvällens möte. 
Julen närmar sig och Rune började med att läsa dikten Tomten av Viktor Rydberg. Därefter berättade han några trevliga historier och sedan passade det bra att smaka på den Jultallrik som väntade. Gerds Mat hade levererat en kall Jultallrik som gav en försmak av julen och den smakade bra.
{gallery}/medlemsmote/med_jultema/jultallrik/{/gallery}
Efter maten fortsatte Johan att sjunga och spela. Allsångshäften fanns utdelade bland borden och vi sjöng även några julsånger.Vår kassör Kerstin hade samlat ihop fina vinster till ett lotterii.  På den nedre bilden syns Kerstin få välja en vinst som hon lyckades få på sina lotter.
Under kvällen berättade Rune om Vårens program som håller på att tryckas. Vi samlas nästa gång den 22 januari då Stina-Clara Hjulström berättar om "Framtidens demensvård - Hur ska den se ut?".
I vårens program finns också en Reseruta och Rune påminde om Vinresan till Pfals den 5 - 10 maj och en resa på Göta Kanal den 15 augusti.
Är du intresserad av att följa med på en resa så anmäl dig snarast till Rune.
Innan vi skiljdes och önskade varandra En God Jul och Ett Gott Nytt År framförde Rune ett tack till mig för bilder och text på vår Hemsidan. 
Text o bild
Stig J