Aktiva Seniorer i Kalmar

Vill med detta meddelande informera er om att intresset för resorna i vår är minst sagt svalt.
Detta innebär att resorna till tranorna vid Pulken och resan till Berlin inte kommer att arrangeras av Aktiva Seniorer.   

 Ni som är intresserade av att se tranor kan göra det den 7 april i stället. Då har Gårdbybuss en resa till Hornborgarsjön. Anmälan till den resan får ni göra direkt till Gårdbybuss. I nuläget finns det plats för dem som visat intresse för tranor tidigare. Bussresan är 60:- dyrare till Hornborgarsjön.

De som är intresserade av Berlinresan kan göra en anmälan till Gårdby Buss. Resan finns utannonserad på Gårdby Buss egen Hemsida.

Måndagen den 26 augusti var det dags för den planerade dagsutflykten till Moshult och alla de andra platserna som är förknippad med Vilhelm Moberg. 

De medlemmar från Aktiva Seniorer som anmält sig stod som det brukar vara vid våra resor och väntade på Gårdby Buss i Färjestaden, Bovieran och Rasta.
Vid 10 - tiden åkte vi från Rasta och reste mot Nybro för att så småningom göra ett stopp i Duvemåla.


 Tidig morgon! Den 10 maj åker vi, en grupp Aktiva Seniorer Kalmar! Målet är Udine i norra Italien. 40 resenärer. Ölänningar och Kalmariter. Alla är vi spända. Leif, tillsammans med hustru Ulla, kör bussen. Säkert och fint!
Första stopp är vid Ekerödsrasta där vi fikar och äter en fralla. Smakar bra! Därefter över Öresundsbron och till Pipershus, Danmark, där vi stannar till, sträcker på benen och gör vad vi behöver


Måndagen den 18 september kunde vi resa iväg på en välplanerad höstresa till Norra Tyskland. Rutinerna var som många gånger förut. Leif o Ulla kom med sin Gårdby buss till Kalmar Rasta vid halvsextiden på morgonen. Med tanke på att det krävs en del förberedelser så hade nog de flesta av oss varit igång kanske två timmar tidigare.
När alla kommit till ro på sina platser hälsade vår Ordf Rune alla välkomna på resan ner till Tyskland.
 o Ulla hälsade oss också välkomna och berättade att vi skulle ta en fikapaus vid Ekerörasten.